Personligheter

Din personlighet består av flera delpersonligheter och dessa delpersonligheter får olika mycket utrymme i olika tidsperioder byggande på olika omständigheter och erfarenheter.
Här kommer också att du har olika personligheter i ditt arbetsliv, individuellt liv, familjeliv mm. Det blir en jäkla massa variabler att hålla ordning på, vore det inte lättare att vara sitt SANNA JAG hela tiden. Enkelt uttryckt: Du skall kunna Vara som du är och Göra vad du kan för att Leva som du lär för att få ut mesta Energin.

Du blir mycket kraftfullare i allt du gör om handlingen utförs för sin egen skull istället för att skydda, förstärka eller rätta dig efter olika roller du spelar.
Sluta försöka definiera dig själv inför dig själv o andra. Varför dölja en massa onödig skit? Du kommer inte att dö av det. Du kommer att leva upp.
”Du är den du är och skall inte heller sträva att vara någon annan än dig själv. Däremot kan du välja hur du vill utvecklas och växa som människa.”

Om vi återgår till personligheter så har Dom flesta personlighetstester fyra huvudgrupper. Tre specialistgrupper Dominant, Kreativ och Analytiker där cirka 5% personerna ligger, i varje grupp, och så den stora ”Svensson”-gruppen, den Stabila gruppen, som övriga 80% hamnar.
Jag har varit i tre av ytterligheter på grund av rädsla. Jag har varit en Härskande Besserwisser (Dominant), en nästan Manisk Perfektionist (Analytiker) och en Undergivet Stabil (Svensson) <fan jag borde nog lagts in!!!> Jag har också besökt den fjärde, den Kreativa ytterligheten, Spontan Kreatör, men för att jag själv strävat mot detta.
Jag är egentligen en Strukturerad Skapare men genom Kaosande och hjälp av den äkta spontana kreatören Mary, min Tingeling, når även jag emellanåt dessa höjder. 

Men det är ju fantastiskt! Jag kan leda min personliga utveckling.! Jag kan ändra mina tankar!!!!
Människor skyller alltid sitt sätt att vara på omständigheterna, på andra och annat. Jag tror inte på omständigheter längre.
De människor som klarar sig bra i denna värld är de människor som reser sig o börjar leta efter de omständigheter de vill ha och skapar dem om de inte kan finna dem.
Jag är offensiv, engagerad och kreativ.
JAG VÅGAR DÄRMED TA STEGET TILLBAKA FÖR ATT STÄLLA IN SIKTET BÄTTRE.

 Jag tror jag skapar min egna Personlighetscocktail. Vi kan lära oss utveckla vår personlighet för att jobba mot detta tillstånd och utveckla hur vi värdesätter vår livskvalitet.
Vi kan också utveckla vår personlighet för att jobba mot detta tillstånd.
Jag vill vara JAG på ett Nyfiket, Passionerat, Utvecklande, Smittande, Kreativt, Öppet, Fängslande och Strukturerat sätt. Mixinnehållet blir därmed:
- Utvecklande Ledare (för alla parter dessutom)
- Strukturerad Skapare med inslag av spontanitet
- Balanserad Analytiker
- Passionerad Jordnära


"Nya hinder kan inte krossa mig utan nya hinder skapar istället nya, kanske bättre, lösningar. Den som alldeles för fixerad vid ett visst scenario blir däremot lätt krossad."
Men det innebär inte att jag ständigt måste skapa nya hinder för mig själv bara för jag vet jag kan lösa dem.
När det gäller vissa aspekter måste jag vara mera, jag hatar att säga det men, planerande mindre kaotisk (även om det är jävligt roligt och ger otroligt många infall).
DET HANDLAR OM ATT VÅGA PLANERA DAGEN SÅ DU UPPNÅR MAXIMALT TILLSTÅND FÖR STÖRSTA MÖJLIGA UTNYTTJANDE.


Inspirationstavlor
KLICKA PÅ TAVLORNA SÅ BLIR DE STÖRRE!

BLI EN 4-ÅRING IGENNÅ ÄNNU HÖGRE HÖJDER
MITT PERSONLIGA
ENTREPRENÖRSKAP


Hem